08.09.2013

Recomandare saptamanala #12



Descriere


O călătorie în timp este anunţată de obicei cu câteva minute, ore sau chiar zile înainte, prin senzaţii de ameţeală ce afectează capul, stomacul şi/sau picioarele. Primul salt în timp – numit şi saltul de iniţiere – are loc între al șaisprezecelea şi al șaptesprezecelea an de viaţă al purtătorilor genei. (Extras din Cronicile gardienilor, vol. II, Reguli general valabile)

Uneori poate fi o adevărată povară să trăiești într-o familie cu atât de multe secrete. Cel puțin așa gândește Gwendolyn, o adolescentă de șaisprezece ani, până în ziua în care se trezește brusc în Londra secolului trecut. Atunci își dă seama că s-ar putea ca ea însăși să fie cel mai mare secret al familiei sale, căci a moștenit capacitatea de a călători în timp. Ceea ce nu realizează ea este faptul că n-ar trebui să-ți permiți să te îndrăgostești când te afli prins între două epoci... căci asta poate complica lucrurile și mai tare. Mai ales că nici în trecut lucrurile nu mai sunt cum erau odată...

Dragoste eternă este o trilogie palpitantă, amuzantă și plină de romantism. Urmăriți aventurile tinerei Gwendolyn în volumul al doilea, Albastru de safir.
Format: 140 x 210
Autor:  Kerstin Gier
Traducere:Valentina Georgescu
Editura: LITERA
Aparitie: 2011
Numar pagini: 304

5 comentarii:

Bianca spunea...

Mulţumim pentru recomandare!
Sună grozav! ^^

IoanaBrtk spunea...

Chiar e !

AliceNeko spunea...

Interesant :)

Anonim spunea...

Este una dintre primele cărţi care mi-a stârnit interesul în domeniul fantasticului.

Anonim spunea...

Vreu si eu culorile dragostei mi se par foarte frumoase!