14.05.2013

Cincizeci de umbre intunecate ( Fifty Shades , Volum II ) - E L James

INTRARE IN PLUS LA CONCURS!
PRIMII 3 CARE VOR RASPUNDE LA URMATOAREA INTREBARE VOR PRIMI 1 INTRARE IN PLUS!
DE LA CE EDITURA FAC PARTE CARTILE PUSE IN CONCURS?



Puteti sa o comandati AICI .
Rezumat
„Intimidată de gusturile speciale şi secretele întunecate ale tânărului şi frumosului om de afaceri Christian Grey, Anastasia Steele se desparte de acesta şi îşi începe cariera la o editură din Seattle.
Însă dorul de Christian o urmăreşte neîncetat, iar atunci când acesta îi propune un nou „contract”, Anastasia nu poate rezista. Ei reîncep relaţia, iar Anastasia află mai multe despre trecutul chinuitor al iubitului ei pervertit, provocator şi măcinat de frământări.
În timp ce Christian se luptă cu demonii săi interiori, Anastasia este nevoită să se confrunte cu furia şi invidia unei femei care a făcut parte din trecutul lui Grey şi trebuie să ia cea mai importantă decizie din viaţa sa.”

Parerea mea
Cartea este una fascinanta dezvaluindu-ne slabiciunile Domnului Grey ... dar si punctele lui forte.Fiind a doua carte din serie m-a cam plictisit in unele momente deoarece descrie prea mult actele sexuale dintre cei doi ..nefiind o povestea cu prea multa actiune. Dar, are si parti mai incitante ...O sa va dezvalui doar partea in care Jack , fostul sef al Anei , incerca sa o faca sa i se predea lui , nevrand sa apeleze la viol. In cele din urma Taylor , angajatul\mana dreapta a lui Christian , si Christian au venit si au salvat-o pe Ana.S-a iscat o cearta intre cei doi dar au scos-o la capat in cele din urma.
Mi-au placut in special momentele de tachinari dintre cei doi ..dar desigur dupa asta se ajungea din nou sa se povesteasca actele sexuale...
Sfarsitul cartii m-a tinut in suspans total , crezand ca se va termina intr-un mod banal...
Sper ca v-am facut curiosi si ca o sa incepeti sa cititi aceasta serie !

Citate
"Christian , ai vrut sa-ti fiu supusa.Aici e problema.Iar asta face parte din definitia supunerii - chiar tu mi-ai spus-o printr-un e-mail. "

"Are un aer incruntat si imi dau seama ca il deranjeaza imbratisarea lui Jose.Asa ca, in mod ostentativ , imi petrec bratele in jurul gatului sau.Ma astept ca Domnul Maniac al Controlului sa reactioneze.In ochii lui intunecati straluceste ceva sinistru si porneste agale spre noi"
"-Of,Anastasia!Esti cea mai enervanta femeie din lume, spune el , aruncandu-si mainile in aer.Bine,conduc eu."

Nota : 3\3

25 de comentarii:

Unknown spunea...

Leda !

Unknown spunea...

Bun, m-am grăbit să răspund dar acum pot comenta și despre subiectul postării :) .
Am auzit multe lucruri bune despre această serie dar nu mă atrage într-un mod deosebit ...

Lectură plăcută !

Anonim spunea...

Leda

Supradoza de vise spunea...

De la Leda sunt cartile :)
E tare rau seria asta. Frumoasa recenzie

Madalina spunea...

Mersi , ai o intrare in plus

Madalina spunea...

Ai primit o intrare in plus

Madalina spunea...

Da este mai mult erotica..:))) , ai primit o intrare in plus

Unknown spunea...

Mulțumesc :) .

meduza spunea...

Nici pe mine nu mă atrage în mod special seria, poate am să o citesc mai târziu, dar acum.. nu :D Recenzia-i drăguţă, bravo! Baftă tuturor la concurs, eu am deja cărţile şi nu ar fi corect să particip :)

Madalina spunea...

Eu am citit seria din cauza Ioanei , colega de blog

Lost For Words spunea...

Sincer, cartea nu e pentru oricine. Eu am 25 de ani si sa zic ca sunt la varsta potrivita. E erotica, insa si eu scriu pe blog ceva de genul :). Pacat ca nu am fost rapida pentru o intrare in plus:(

morsmortre spunea...

Nu e de la editura Trei? Nu e de la Leda.

Madalina spunea...

Divergent si Invergent , cartile puse in concurs sunt de la editura Leda.

Madalina spunea...

Da cartea nu este pentru oricine... Stai linistita , concursul tine o luna de zile si in timpul asta o sa fac o multime de postari unde vei putea castiga intrari!

Lost For Words spunea...

Am uitat sa zic ca mie nu mi se pare chiar asa interesanta cartea II. Nu stiu de ce, dar dupa ce am citit primul volum, a doua carte deja e prea lungita. Daca e sa ne uitam in ansablu in 623 de pagini nu se prea intampla multe. Si scenele erotice devin plictisitoare.

Madalina spunea...

da exact , prima carte mi s-a parut foarte misto , celelalte 2 volum le-am terminat mai greu

Anonim spunea...

Am auzit ca e pentru cei peste 17 ani, deci mai am de asteptat ceva pana sa apuc s-o citesc!

Lost For Words spunea...

Eu sunt la ultimele 100 de pagini din volumul 2...Nu stiu de ce, dar putea sa il faca mai intrigant.Putea sa il faca pe Christian sa isi piarda memoria :D.

Lost For Words spunea...

Acolo cand a avut incidentul cu avionul.

Lost For Words spunea...

Sincer, asteapta. Nu e asa de roz si poate vei ajunge sa nu intelegi puterea cuvintelor.

morsmortre spunea...

Aha. Credeam ca la 50 shades of grey trebuia spus. I see.

Praf de stele spunea...

Bravo pentru recenzie! :)
Imi place foarte mult seria asta!! Cum am prins o reducere care sa-mi convina, am si inhatat-o. :D

Anonim spunea...

Am trilgia si am citit-o, actiunea cand ,,apare" este captivanta:)), de fapt ea este liantul care il mentine pe cititor in lectura, fiindca daca ar fii numai scene de sex ne-am plictisi ingrozitor, si cartea nu ar avea sens. Cine nu vera nu este obligat sa o citeasca, pe mine ma enerveaza cei care se arata suprinsi ca gasesc scene de sex intr-o carte incadrata in categoria EROTIC:)), ce ar vrea? scene cu dinozauri preistorici mancand busteni:)), insa repet daca scenele de sex ar fii in continuu nu cred ca as citit asa ceva mie imi place actiunea si am fost curioasa sa aflu secretele lui Christian! finalul vol 3 este frumos! de abea astept sa vad si filmul! am citit si seria Atractia care contine scene de sex mai soft:)) mi-am cumparat-o de blackfriday, si cand am ajuns la sfarsitul vol 3 am ramas in ceata:)) Atractia nu este o trilogie, trebuie sa mai apara un volum, acum il astept si pe acela fiindca si aici sunt multe secrete de dezvaluit!

Anonim spunea...

trilogia*

Unknown spunea...

Iti recomand si primele doua volume din trilogia Passion , Dulce supunere si Dulce abandon de Maya Banks.